4 trin til gratis Your Mind så fortjeneste vil følge

En stor procentdel af business sidder fast, bundet til at indsnævre måder at tænke om sig selv og deres produkter. I erhvervsmiljøet du kan ikke blive hængende og overleve.
Ved hjælp af teknikker af fase Improv, kan virksomheder og deres medarbejdere frigøre deres sind så fortjeneste vil følge. Hvis du nogensinde har set “Hvis linje er det alligevel?”, en komedie sketch show af Drew Carey, så du har set teknikker til Improv i aktion.
“Anvende forbedringsprojekt færdigheder en business resultater i uendelige muligheder,” sagde Dina Amadril, ejer af Marketing Improv, baseret en Long Beach, CA uddannelse og konsulent virksomhed. “Forbedringsprojekt lærer dig at tænke på dine fødder. Udsætte dine medarbejdere til en Marketing forbedringsprojekt færdighed Session og de vil vende tilbage som ustoppelig idé generatorer, der skabe profit på din virksomhed”
Hvad er de 4 skridt til at frigøre dit sind, så fortjenesten vil følge?
FOKUS / ACCEPTERE / BYG / SLIP
Fokus på nutid. Lad ikke nogen forbi svigt eller forsøg på afspore din forbedringsprojekt-ing. Forsøg på at se dit produkt eller service som hvis du oplever det for første gang. Overveje at nogen sti du kassere her kunne have været stien til den fremtidige pot af guld.
Acceptere enhver idé uden dom. Richard Amadril fra Marketing forbedringsprojekt advarer om “den hurtigste måde at squash idéudvikling i en gruppe er at have nogen afsige dom over en idé, især hvis at en person er chefen”
Bygge på ideer, der præsenteres. Ved hjælp af en Improv teknik kaldet “Ja, and…” en idé kan spire i 15 minutter som Dina Amadril forklarer: “Ja, og… fase af Improv hver deltager bygger på de andre idéer. En idé, “vi kan sælge vores produkt i sæt’ bliver ‘ ja, og vi kan farve kode sæt, ‘ ja, og vi kan lade kunden vælge farve på vores hjemmeside ‘ ideer flyve når du har ingen grænser”
Lad gå, når tiden er inde. Du vil bemærke, når ideer begynder at halte og folk er klar til at gå videre til det næste emne. Wrap op emne med en hurtig idé gennemgang og start på din næste emne.
Ved hjælp af denne simple fire-trins forbedringsprojekt teknik vil hjælpe bygge din virksomhed ved at afsløre nye stier til profit.
For mere information om hvordan forbedringsprojekt kan udvikle din forretning besøg hvis du er i det sydlige Californien overveje deltage i Marketing forbedringsprojekt færdighed Session på 22 April 2005 oplysninger om denne begivenhed kan findes på marketingimprov.com eller ved at ringe 562-215-4454.

One response on “4 trin til gratis Your Mind så fortjeneste vil følge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.