IT-specialister: Er non-profit en levedygtigt marked?

Ja, ikke-overskud er levedygtige. Men der er sikkert flere økonomisk givende sektorer for IT-specialister. Lad os først tage et kig på professionelle af non-profit.

o er det nemt at komme til almennyttige organisationer, fordi de tilhører faggrupper og du kan få dine hænder på de offentligt tilgængelige mapper.

o du kan få en masse enorm følelsesmæssig tilfredshed og tilfredsstillelse at vide du hjælper en bestemt årsag.

De to største ulemper af non-profit:

o tynde avancer

o budgivning krige

Bud situationer reducere dit firma til en handelsvare. Derudover, når du byde mod en andens specs, kan din konkurrent være shortcutting. Dermed sænke prisen bud og holde dig fra citerer en mere realistisk løsning.

Ikke overskud og regeringens bud er vanskelige for IT-specialister

For de fleste IT-specialister, sælger til private sektors små virksomheder vil være meget nemmere end at forsøge at navigere farvande af non-profit og regeringens bud. Den ulykkelige del er i de fleste tilfælde, non-profit og regeringsorganer er juridisk forpligtet til at tage den børskurs.

Ulempen ved budgivning krige for det specialister

Når du får i en situation, budgivning, har du virkelig ikke luksus at de tillid, personlighed og troværdighed faktorer hjælper dig så meget. Det koges virkelig normalt ned til der kan bogføre bond, der kan følge reglerne, og som kan få tilbuddet på tid.

Derefter, oven i købet, budgivning kræver du at gøre et væld af ikke-fakturerbart upfront arbejde, som du normalt kan regningen for den private sektor. Denne ikke-fakturerbart arbejde består i at forske, udvikle konfigurationer, og bringe det hele sammen. Og virkeligheden er dette: få kontrakten kan være en rigtig lang skudt.

Budgivning klogt

Hvis du vil prøve et konkurrencedygtigt bud, ikke satse din hele virksomheden på det. Sørg for at dit bud jagter tid er ikke mere end 20% af din virksomhed udviklingsindsats. Medmindre din virksomhed er 100% fokuseret på at sælge til ikke-profit eller regering agenturer, er du normalt bedre at koncentrere sig om de traditionelle private sektors små virksomheder.

Hvis en regering agentur søger for at outsource supporttjenester, og det er et velgennemtænkt flytteforespørgsel (RFP), bliver det en mere interessant proposition. Hvis agenturet imidlertid bare søger for at købe hardware og nogle one-shot deal installationsservices, vil du køre ind i en masse rentabilitet udfordringer.

Den nederste linje på ikke overskud til IT-specialister

Non-profit og regeringen er stadig bedre niche muligheder for IT-specialister, end bare at gå ned stien detail. Men non-profit og regeringen er nær så attraktive som sweet spot af small business computer consulting.

Copyright MMI-MMVI, Computer konsulenter hemmeligheder. Alle verdensomspændende rettigheder forbeholdes. {Opmærksomheden Forlag: Live hyperlink i forfatter ressource box påkrævet for overholdelse af ophavsret}

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.