Fire indikatorer til Watch når Outsourcing under en Recession

Når der træffes beslutninger om det væve offshore outsourcing, tilstanden af den amerikanske økonomi store. Effekten af exchange satser, renter, IT beskæftigelsesniveauet og endda indenlandske kommercielle office ledig satser vil påvirke din onshore, offshore eller nearshore strategi. Amerika vokser mere og mere afhængige af lavere omkostninger offshore-tjenester. Så hvad er en offshoring beslutningstager at gøre om kontrol med omkostningerne i denne amerikanske økonomiske afmatning? Det afhænger af hvordan den økonomiske cyklus påvirker din virksomhed. Fordi privatforbruget fører økonomien op og ned, tyder de seneste svaghed på Tiffney og mål begge ender af forbrugeren spektrum påvirkes, så vi kan være tidligt i cyklussen. I sin artikel “Forståelse den økonomi” (Inc. Magazine i December 2007) Joseph H. Ellis siger, “folk bekymre at en recession er på vej. Men købe tid man ankommer, de fleste økonomiske skade allerede er sket.” Han siger ikke være bange for at gøre din egen økonomiske detektivarbejde. Du kan få et nyt perspektiv i cykliske mønstre og årsag og virkning relationer du ikke var klar over eksisterede. Her er fire indikatorer til at overveje.

Valutakurser: analyser af større IT software outsourcing destinationer afslører, at de fleste af deres valutaer værdsat mod den amerikanske dollar væsentligt. Dette resulterede i enten en højere pris for klienter eller lavere indtjening for offshore udbydere. I et land som Indien, som hævder, at 70 procent af international business proces outsourcing markedet, erfaringer indiske Rupee omkring 11% på dollar fra en gennemsnitlig vekselkurs på 44.21 Rupees pr. dollar i januar 2007 til et månedligt gennemsnit af 39.37 i December 2007. Valutaer i nearshore outsourcing destinationer som Canada og Brasilien så også en skarp opskrivning over for dollaren på 15% og 16% henholdsvis fra januar til December 2007. Dette repræsenterer øgede omkostninger til du køber eller mistede indtægter til outsourcer. Når du gennemgår din outsourcing strategi, er valutakursrisikoen noget begge parter i aftalen skal diskutere og ikke bare håbe på bedst.

Rentesatser: satser kan gå op, ned eller forblive den samme. Sommetider overse vi grundlæggende. Federal Reserve synes at være at forsøge at holde renten kunstigt lave men der forværrer dollarens fald. Resultaterne er altid inflationsskabende. Bør de bekæmpe inflationen, renten vil stige og dette vil øge dollaren. Hvis du har brug for kapital, kan tiden løbe ud på lave omkostninger låntagning, selv om du kan få det. Holde kontanter på den korte ende af rentekurve til at beskytte mod eventuelle højere satser. Når gennemgå din strategi holde i tankerne, hvis regeringens justering af rentesatserne styrker dollaren, din offshore-tjenester får billigere, men hvis du bruger kortfristede lån for at gøre lønningsliste, vil dine omkostninger til onsite service helt sikkert stige.

IT beskæftigelse: ifølge USA Department of Labor, Bureau af Labor Statistiks, computer softwareingeniører er et af de erhverv, der ventes at vokse hurtigst og tilføje de fleste nye arbejdspladser fra 2006-2016. Beskæftigelsesniveauet for computer fagfolk er i øjeblikket på et af de højeste punkter i historien med un-beskæftigelse i denne profession rapporteret på omkring 2%. Det er muligt, at outsourcing til andre lande noget kan dæmpe denne vækst i beskæftigelsen. Mange virksomheder vil skære omkostninger ved outsourcing til udlandet, der har lavere fremherskende løn og højtuddannede arbejdere. Dog kræver job af høj kvalitet i software engineering computer fagfolk med stærke programmering færdigheder, systemanalyse og interpersonelle færdigheder. Derfor stigende løn vil pres blive et langsigtet strategisk spørgsmål, uanset om du forsøger at personalet fagfolk hjemmemarkedet i et jobmarked på nær fuld beskæftigelse eller du forsøger at personalet offshore hvor erfarne fagfolk er krævende højere lønninger i deres valutaer mod en svagere Trendvisning dollar.

Kontorlokaler: IT personale augmentation kræver yderligere kontorlokaler eller andet sted. På den første mandag i 2008, fast ejendom analysefirmaet Reis rapporterede at amerikanske office ledig priser steg for første gang i fire år. Færdigbyggede steg til 19,6 millioner kvadratfod i den frem kvartal, det højeste niveau i næsten syv år vs 8 til 12 millioner over de sidste par år. Dette er første gang siden den frem kvartal af 2004, at effektive leje vækst er faldet mindre end bede leje vækst og koncessioner har udvidet. I dette marked kan det være billigere end nogensinde at lease yderligere kontorlokaler for en ekspanderende det tjenester og udviklingsteam. Men faciliteter er altid en del af omkostningerne ligning. Når de udvikler en offshore vs onshore strategi udseende på alle dine omkostninger, herunder faciliteter, utilities, netværksadgang og andre omkostninger i forbindelse med boliger en stor eller lille team. Nogle vækstmarkeder som Panama har en fremragende infrastruktur og offentlige politikker, der er designet til at fremme teknologivirksomheder til at bruge faciliteter der.

Uanset hvor du befinder dig i cyklussen, er reducere omkostninger og forbedre kvaliteten altid et mål. Outsourcing kan hjælpe dig med at nå dette mål. Der er en klart stigende tendens for virksomheder, uanset deres størrelse og industrien, at outsource en del af deres virksomhed. George Schildge, formand for CEO af Matrix Marketing Group Inc. mener, at outsourcing ikke er et forbigående modefænomen, men klart et paradigmeskift, der kan ændre en forretningsmodel til bedre. To temaer for software udviklingstendenser i 2008, ifølge SearchSoftwareQuality.com, er, at outsourcing vil fortsat virkning flere mennesker og forretningsanalytikere og projektledere skal lære at udfordringer distribution på tværs af lande og kontinenter. Bas de Baar, projektleder og forfatter af “overraskelse! Nu er du en Software projekt Manager”siger forskellige kulturer, forskellige tid zoner forskellige sprog, forskellige skikke vil påvirke softwareprojekter mere end i de foregående år.

Profiterer i år vil kræve forskellige strategier. Outsourcing bliver en større del af ligningen så gør dit hjemmearbejde nu og handle for at bo i førerfeltet.

.

Vision TRE aggressivt har opsøgt IT-fagfolk i Brasilien, Panama og Ecuador med førsteklasses engelskkundskaber og tilbyder deres offshore i avancerede programmering færdigheder herunder .net, ASP, C++, C#, Microsoft SQL, Oracle-programmer, Oracle DBA, Crystal Reports, Visual Basic, netværk teknik og meget mere til USA kunder siden 2004. Vi har i øjeblikket en stor reserve af dygtige fagfolk klar til at imødekomme enhver populære programmering færdighed sæt efterspørgsel.

10 responses on “Fire indikatorer til Watch når Outsourcing under en Recession

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.