Er den tidlige fugl får ormen?

Når folk plan og investere pensionering, afgørelse af hvornår man skal begynde at tage sociale sikringsydelser til sidst kommer op. Social sikring er en vigtig kilde til pensionsindtægter for mange personer og derfor beslutning når at tage disse fordele kan gøre en stor indvirkning på pensionsindkomst.
En pensioneret arbejdstager, der er fuldt forsikrede kan vælge at begynde at modtage fordele når som helst mellem alder 62 og 65 (eller endnu senere). Fordele kan starte så tidligt som 62, men hvis du så vælger de permanent er reduceret med 20%. Her er, hvor spørgsmålet opstår. Er det bedre at begynde at tage kontrol på et reduceret beløb eller vente til Normal pensionsalder og modtage fuld fordele? Før tackle de iboende problemer med denne empirisk spørgsmål, lad os se på nogle af de faktorer og betragtninger.
Early bird, der beslutter at få ormen først får tre års værd af kontrol-36 betalinger-som den sovende fugl vil aldrig se. Således vil det tage nogen tid for de samlede fordele ved den person, der venter indtil 65 år til at fange op til dem af den tidlige collector. Yderligere, for dem er født efter 1937, Normal pensionsalder bliver forlænget. Normal pensionsalder er i øjeblikket alder 65, men på grund af ændringsforslagene, Social sikring, fuld fordel alder hæves gradvist i to faser indtil til sidst nå 67 i 2027. Early bird får dermed, endnu mere kontrol end den pensionist, der bides sin tid for fuldt udbytte.
Hvis early bird også behøvede ikke fordel indkomst og valgte at investere i stedet for at bruge kontrollen, ville investeringsaktiver delvist kompensere for den reducerede årlige benefit samt forlænge catch-up til den alder 65 collector. Lyder som de fleste mennesker vil vælge for at være en tidlig fugl.
Der er andre faktorer at overveje (som altid). Arbejder en ekstra tre år vil sandsynligvis øge den patient pensionist fordele. Dette skyldes mere indtjening vil blive krediteret mod Social sikring-konto. Chancerne er, at gamle lav-earning år vil blive erstattet i fordel ligningen med en høj kredit år. Disse højere ydelser vil derefter skrumpe perioden catch-up.
At forsinke pensionsydelser ud over 65 indtil alderen 70 vil også øge størrelsen af fordelen som følge af en kredit, som ydes af Social Security Administration for sådanne tålmodighed. Yderligere, for dem er født efter 1937, der vælger at begynde at modtage fordele i en alder af 62, reduktion i fordele straf er yderligere stivede fra 20% til en eventuel 30% i 2022. Hare vil føle skildpadden lukker endnu hurtigere.
Beskatning af fordele kan også ind i billedet. Dårlig timing af Social sikring og anden indkomst kan resultere i en god portion af tidlige fordele udsættes for optagelse i indkomst og beskattes smerteligt. På den anden side kan en lavere alder 62 fordel betyde, at skatteyderen ikke mødes den “kombinerede indkomst” tærskel for fordele inklusion.
Empiriske undersøgelser har været udført som generelt nå frem til samme konklusion. Early bird samlere er foran spillet for omkring 12 til 15 år og derefter er ladt tilbage højere fordel collector. Således, hvor en person er ved godt helbred og forudser en anden 10 + pensionering leveår, det er nok bedre at udsætte at tage fordele til normal pensionsalder.
Selvfølgelig, er en universel regel at tage fordele upraktisk. Afhængigt af en persons forhold, kan det være mere fornuftigt at begynde at tage fordele så snart som muligt uanset den økonomiske nettofordel i fremtiden. Denne korte artikel er ingen erstatning for en nøje overvejelse af din unikke personlige situation. Før du foretager nogen betydelig pensionering planlægning eller skat strategi, høre dine finansielle planner, advokat eller skat rådgiver, som passende.

10 responses on “Er den tidlige fugl får ormen?

  1. zortilo nrel

    I haven?¦t checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.